در این مطلب می خواهیم درباره اخذ پروانه ساخت ویلا صحبت کنیم.
برای ساخت هرنوع ساختمان شامل از مسکونی، تجاری و … احتیاج به گرفتن مجوز با توجه به جای ساختن ساختمان از نظر منطقه شهری یا روستایی بودن بستگی دارد. اهمیت گرفتن پروانه ساختمان به این دلیل می باشد که اگر ویلای شما جواز ساخت نداشته باشد نمی شود برای آن امتیازات آب، برق، گاز را دریافت کرد.نمونه پروانه ساختمان
به همین دلیل گام های گرفتن پروانه ساخت در دو منطقه شهری و روستایی به شرح زیر خواهد بود:الف- گام اخذ مجوز ساخت ویلا در منطقه های شهری:
۱ . با همراه داشتن اصل و کپی سند مالکیت زمین، اصل و کپی شناسنامه ی مالک زمین و فیش پرداخت عوارض نوسازی به شهرداری منطقه مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت کتبی ارائه کنید.- ۲٫ شهرداری نماینده و کارشناس فنی را برای معاینه به جای ذکر شده اعزام می کند و نتیجه ها را در غالب گزارش به شهرداری ارائه می کند و در صورت حادث شدن مشکل یا خلافی برای ساخت، مسئله با توجه به کمیسیون ماده ۱۰۰ بررسی می گردد.
-
۳٫ شهرداری با توجه به مسائلی مثل نوع خاک، تراکم، محل احداث و … امکان ساخت بنا را به سازنده اعلام می کند.
- ۴٫ در صورتی که منعی در گام های پیشین نباشد، شرایط دوباره بررسی می گردد و در انتها به مالک این امکان داده می شود که نقشه ی ملک خویش را تهیه و ارائه نماید.
- ۵٫ بعد از اینکه مالک نقشه ی ملک را تهیه کرد دوباره به شهرداری مراجعه می نماید و در صورتی که نقشه مشکلی نداشته باشد شهرداری آن را تایید و اقدام به صدور فیش پرداخت عوارض می کند و در غیر اینصورت مالک بایستی نقشه را دوباره اصلاح کند.
- ۶٫ بقیه مدرک ها به همراه فیش پرداخت شده ی عوارض دوباره بررسی می گردند و پیش نویسی تهیه می گردد و بعد معاون شهرسازی و شهرداری منطقه با رئیس صدور پروانه ساختمان، پیش نویس را تایید می نمایند و مجوز ساختمان صادر می گردد.
پروانه ساختمان
ب- گام های اخذ مجوز ساخت ویلا در منطقه های روستایی:
پروانه ساخت روستایی به اسم نخستین گام در ساخت ویلا در مناطق روستایی شمال به حساب می آید و شما برای اینکه بتوانید جواز ساخت را کسب کنید نیازمند طی کردن چندین گام به همراه مدارک مورد نیاز هستید.-
درخواست صدور پروانه ساخت روستایی به شکل کتبی
-
بازدید دهیار و شوراء از ملک مربوطه
-
ارسال درخواست صدور پروانه ساخت روستایی به بنیاد مسکن
-
بازدید مهندس بنیاد ناظر روی پروژه های روستایی
-
تائیدیه ناظر بنیاد مسکن و مهر و امضاء رئیس بنیاد (دریافت پروانه ساخت)
مطالب مرتبط :
ما را در شبکههای اجتماعی نیز دنبال کنید